Arv og Testamente
Støt Fair dog gennem dit testamente
Fair dog arbejder for at skabe fair vilkår for hunde og hundeejere i Danmark. Vi gør en forskel, og det koster penge at drive vores forening.
Du kan støtte os ved at tilgodese Fair dog i dit testamente.

Opret Gratis Testamente
Vi har indgået et samarbejde med virksomheden Dokument 24, så du gratis kan oprette et testamente, når vi er tilgodeset i testamentet. Dokument 24 har gjort det enkelt at oprette et testamente, og det hele kan gøres online igennem deres brugervenlige testamenteproces.
Du kan starte dit testamente ved at trykke på nedenstående link. Testamentet bliver gratis så snart, at vi er skrevet ind i testamentet.

Start testamente

Når du har oprettet testamentet, bliver det straks sendt til dig pr. e-mail. Du vil modtage to eksemplarer af testamentet. Du skal vælge at skrive det ene eksemplar under.
Det ene eksemplar er et vidnetestamente, som kan skrives under foran 2 vitterlighedsvidner. Det andet eksemplar er et notartestamente, som skal skrives under foran en notar.
Dokument 24 anbefaler, at du vælger at skrive notartestamentet under, da det er den mest sikre form for testamente. Du vil modtage guidance til underskrift og uddybende forklaring sammen med dit testamente.
Hvis du har brug for rådgivning til oprettelse af testamentet, kan du ringe eller skrive til virksomheden. Rådgivningen er også gratis.

Opret Gratis Testamente
Fair dog er fritaget for at betale arveafgift, hvilket betyder, at alle donationer går direkte til vores velgørende formål. Alle donationer gør en forskel – store som små!