Støt os
Bliv medlem af Fair dog Formular
Som medlem af Fair Dog støtter du vores arbejde med retssagen om hundeloven imod staten samt vores arbejde med at formidle viden om hunde.

For at blive medlem, skal du blot udfylde formularen på denne side og vælge "Blive Medlem" i feltet "Ønsker at:", hvorefter du vil modtage en kvitterings mail med de nødvendige oplysninger til at overføre beløbet via netbank til vores bankforbindelse (Den Danske Bank).


Donationer

Fair Dog's arbejde er baseret på indtægterne fra partnerskaber med private og offentlige virksomheder samt bidrag fra private og firmaer. Dertil kommer medlemsbidrag.
Du kan være med til at støtte Fair Dogs arbejde ved at give bidrag til vores projekt - stort eller lille.

For at dóner penge, skal du blot udfylde formularen på denne side og vælge "Dóner Penge" i feltet "Ønsker at:", hvorefter du vil modtage en kvitterings mail med de nødvendige oplysninger til at overføre beløbet via netbank til vores bankforbindelse (Den Danske Bank).

Gaver der modtages belønner vi med taknemmelighed. Hvis du har ønske om at give gaven til et bestemt projekt må du kontakte os på mail eller ringe på tlf. 60 19 43 12.
Fornavn:
Efternavn:
Adresse:
By:
Post nr.:
Telefon nr.:
E-mail:
Ønsker at: